Zakelijke verzekeringen

Uw prioriteit als ondernemer is doelen bereiken welke u voor zichzelf of de onderneming heeft gesteld. De risico’s die u onderweg tegen komt, kunnen ervoor zorgen dat deze doelen niet bereikt worden.
zakelijke verzekering
Onderneming

Zakelijke verzekeringen zijn meestal maatwerk. Als bedrijf loopt u risico’s en deze zijn voor elk bedrijf anders. Het is daarom belangrijk om deze vooraf goed in kaart te brengen.

Dit beperkt zich niet tot uw bezit maar het is ook belangrijk om uw markt in kaart te brengen. Welke risico’s van buitenaf kunnen u bereiken?

Zoveel vragen

Wat doet de overheid in uw sector? Welke ontwikkelingen maken uw concurrenten door? Hoe belangrijk zijn bepaalde leveranciers?

Personeel

Steeds meer zaken die voorheen werden geregeld door de overheid vallen tegenwoordig onder uw takenpakket. Heeft u goed inzichtelijk welke verplichtingen u heeft ten opzichte van uw medewerkers?

Waar u voorheen bezig was met doelstellingen, visie en ambitie bent u nu ook hoofd personeelszaken, re-integratie coach, en arbo deskundige. Dat is uiteraard niet haalbaar. Een stukje ondersteuning op deze vlakken zou voor de meeste ondernemers geen kwaad kunnen. Hierdoor houden zij focus op de onderneming en zijn doelstellingen.

 

Zoveel vragen

Hoe vangt u het organisatorisch op als er zich zieken voordoen? En financieel? Welke eisen worden er gesteld aan de werkplek van uw personeel? Nu heeft u een zieke, welke stappen bent u verplicht te nemen alvorens u hem/haar kan begeleiden naar het UWV.

Wij inventariseren graag samen met u hoe u deze risico’s beheersbaar houdt en kunnen u goed adviseren in goede beheersmaatregelen.

Wat kunt u van RP Insurance verwachten?

Een eerlijk en oprecht bedrijf dat doet wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Maarten Roos - ICT specialist Ecem

Goed bereikbaar, behulpzaam en denkt altijd met ons mee

No Nonsense, doet wat ze zeggen en ook nog eens goed!

De Jong IJmuiden BV De Jong IJmuiden

Inventariseren & Adviseren

vooraf inventariseren wij goed waar uw gevaren liggen en hoe u deze vooral probeert te voorkomen. Dit hoeft helemaal niet tot zakelijke verzekeringen te leiden. Soms zijn goede preventieve maatregelen voldoende om een risico te beheersen.

Er zijn ook risico’s die verzekerd dienen te worden omdat deze te groot zijn en niet volledig te voorkomen. Deze risico’s zullen wij vervolgens tegen een goede prijs/kwaliteit verzekeren.

Service

Service en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Wij worden graag betrokken bij allerhande zaken die maar enigszins met verzekeren te maken kunnen hebben. Een mooi streven zou zijn dat u ons als een afdeling van uw eigen bedrijf zou zien, uiteraard een utopie maar een nobel streven. Door zo betrokken te zijn kunnen wij vaak vooraf inzage geven in de te lopen risico’s & oplossingen. Hierdoor blijft u focus houden op uw doelstellingen.

Transparant

Onze beloning op zakelijke verzekeringen is transparant. U kunt kiezen voor de traditionele beloningsstructuur, welke bestaat uit provisie.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor ons Zakelijk Service Abonnement. Hierbij worden de verzekeringen zonder provisie opgemaakt en betaald u ons een vast bedrag (fee) per jaar voor onze dienstverlening. Hiermee tonen wij aan;

  • 100% voor u te werken en dus ook door u betaald te willen worden
  • Ons advies niet inkomstengericht is, omdat het vaste bedrag al is afgesproken. (Wij hebben geen baat bij hoge provisie producten)
  • Wij gaan voor de beste keuze voor u, gebaseerd op kwaliteit en prijs