Onze diensten

Wat kan RP Insurance u bieden?

Als ondernemer ziet u kansen en probeert u deze ten volste te benutten. De weg van succes is niet over rozen. Onderweg komt u tegenslagen tegen en die bestrijd u of ontwijkt u.

U ontkomt er niet aan om bepaalde zaken te verzekeren. Het financiële risico dat u loopt is te groot om te gokken dat het wel goed komt. Denk hierbij aan een verzekering voor een bedrijfspand. Er zijn ook risico’s waarvan u vooraf de gevolgen niet goed in kaart heeft. Om dit beter in kaart te krijgen kunt u gebruik maken van risico management. Hierbij schat u vooraf de risico’s in om te zorgen dat het einddoel alsnog bereikt wordt.

Wij bieden beide mogelijkheden aan. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten verzekeringen maar wij denken ook graag vooraf met u mee over de risico’s die u wellicht kan lopen.

Zakelijke dienstverlening

Particuliere dienstverlening

U denkt niet elke dag na over risico’s die u of uw gezinsleden kunnen lopen. De belangrijkste wenst u wel te verzekeren zodat u geen financiële tegenslag heeft, mocht er een calamiteit plaatsvinden.

U zoekt daarin wel de balans tussen goed verzekerd zijn tegen een scherpe prijs. Wij helpen u daarbij! Door ons uitgebreide netwerk aan verzekeraars kunnen wij voldoen aan uw wensen.

Neem eens contact met ons op en laat u positief verrassen!