Over RP Insurance

Een persoonlijke benadering in een zakelijke omgeving, dat is onze grondbeginsel. Vanuit deze gedachte zijn wij ons bedrijf gestart. Ons ultieme doel is dat u ons bijna ziet als een afdeling van uw eigen bedrijf. Die betrokkenheid proberen wij te behalen. Waarschijnlijk een utopie maar wel een nobel streven.

Deze uitdaging proberen wij te behalen door pro actief te werken. U echt in het middelpunt plaatsen en daarbij doen wat we hebben afgesproken.

Hierbij proberen wij ook de balans te bewaren tussen goed verzekerd zijn en dit tegen een scherp tarief.

Onze Service

Bij ons kunt u de volgende diensten verwachten als klant

 1. Bemiddelen in verzekeringen

  Wij werken samen met de meest gerenommeerde verzekeraars van Nederland, denk hierbij aan Nationale Nederlanden, ASR of een volmacht bedrijf zoals Nedasco. Wij kunnen hierdoor altijd een passend aanbod doen voor uw situatie.

  Daarbij houden wij rekening met de prijs maar voornamelijk met de kwaliteit.  Zijn de verzekeringsvoorwaarden passend bij uw situatie?

  Zo ja, en kan dat volgens tegen een scherp tarief. Op deze wijze bemiddelen wij voor u bij de verschillende verzekeraars en betaald u nooit te veel.

 2. Adviseren in verzekeringen

  Adviseren doen wij in de breedste zin van het woord. Wij kijken niet naar verzekeringsoplossing maar naar risico’s. Als risico’s op een andere manier beheerst kunnen worden, zullen wij dat absoluut voorstellen. In die gevallen dat dit niet mogelijk is, zullen wij adviseren om u te verzekeren.

  Hierbij houden wij rekening met uw risicobereidheid en welke impact een risico heeft op uw bedrijf. U ontvangt vervolgens van ons een analyse met daarin onze bevindingen en adviezen.

 3. Adviseren in risico beheersing

  Risico’s dienen niet altijd verzekerd te worden. U kunt ook voor goede preventieve oplossingen zorgen waardoor het risico niet meer voor kan komen. Ook kunt u risico’s vermijden door ze gewoonweg niet meer uit te voeren. Als beide mogelijkheden niet mogelijk zijn omdat ze uw bedrijf in gevaar brengen, komt verzekeren pas kijken.

  Wij kunnen voor u in kaart brengen welke risico’s u loopt en op welke wijze u deze kunt beheersen. Dit doen wij niet alleen voor operationele risico’s maar ook voor uw strategische risico’s.

  U komt dan in ons risico management traject waarbij wij u helpen om uw doelstelling te bereiken door de risico’s onderweg in te schatten en te beheersen. Nare verrassingen voorkomen en wanneer dit niet mogelijk is, in ieder geval beperken!

 4. Goede ondersteuning bij schade afhandeling

  Wij hopen het nooit, maar er komt een dag dat u een keer een schade heeft. Nu is het zaak dat de verzekeraar in actie komt en liefst zo snel mogelijk. Hierbij zullen wij u ondersteunen. door onze korte lijnen en adequate houding zorgen wij dat de schadeafhandeling zo voorspoedig mogelijk verloopt.

Onze Visie

Risico’s beheersen en managen is een onderdeel van ondernemen. Wij willen voor onze relaties dé zakenpartner zijn waarmee zij risico’s, zowel operationele alsmede strategische, bespreken. Op deze wijze dragen wij bij aan het succes van je klant en voelen wij een gepaste trots als deze zijn groeidoelstellingen behaald.

Samen slimmer dan de rest!

71

Het aantal verzekeraars in ons netwerk

1108

Het aantal verzekeringen die wij kunnen adviseren

Mijlpalen

Geschiedenis van RP Insurance

September 2015

Medewerker

Tamara van Ams wordt welkom geheten en heeft de eer om als eerste medewerkster onderdeel te zijn van RP Insurance

Augustus 2015

Website

Na veel overleg en hard werken, gaat de website live!

Juni 2015

Zelfstandig verder

De vergunning van de AFM is een feit! Men verlaat de franchiseformule en gaat met eigen visie en relaties verder

Januari 2014

Franchisenemer

Als franchisenemer begon Romano tot het opbouwen van zijn onderneming

September 2013

Oprichting

Na weer een reorganisatie binnen de Rabobank besloot Romano Phernambucq om zijn eigen visie tot uiting te brengen

Testimonials

Wat zeggen de relaties?