Particuliere Verzekeringen

U heeft in de loop der jaren heel wat opgebouwd. Dit varieert van materiële zaken zoals een huis of een auto tot een carrière, uw gezin of gehele familie. Al deze zaken wenst u niet te verliezen. Sommige zaken kunt u niet voorkomen maar andere zaken kunt u wel beperken.

Gemak

Tegenwoordig kunt u op elke mogelijke manier een particuliere verzekering afsluiten maar het is best een klus om alles met elkaar te vergelijken.

Wij zijn hier dagelijks mee bezig en hebben daarnaast andere kanalen waar wij gebruik van kunnen maken. Dit in combinatie met hoge mate van service en persoonlijk contact maakt het voor u een makkelijke keus om via ons verzekerd te worden. Bij vragen is het 1 belletjes, mailtje of whatsapp en wij zijn bereikbaar voor u.

Het gemak van een professioneel team om u te ontzorgen.

Voordelig maar wel kwalitatief

Particuliere verzekering is een raar product. Het kost geld en u maakt er (bijna) nooit gebruik van. Hierdoor is de premie al snel te veel maar als er wel een schade is, wenst u wel dat de verzekering doet, wat het moet doen.

Hele logische gedachte en zo staat iedereen erin. Wij zorgen dat u kwaliteit krijgt tegen een aanvaardbare premie. Daarnaast ondersteunen wij u wanneer u de meeste steun nodig heeft, bij een schade.

Wij verzorgen dat de schade afhandeling zo voorspoedig mogelijk verloopt. Dat is de meerwaarde om verzekerd te zijn bij RP insurance.